3 tips til indretningen af entreen

Entreen kan ofte blive et rum, hvor rodet samler sig. Sko, jakker og tasker hober sig op, når de bliver smidt i farten. Derfor kan det også være svært, hvad man skal stille op med det rum, der gerne skal være funktionelt og nydeligt. Entreen er det rum, man som oftest bliver mødt af, når man træder ind i et hjem, og derfor ønsker mange også, at den fremstår præsentabel og overskuelig. Hermed får du 3 tips til at indrette entreen.

Stilrene møbler

Ønsker du en overskuelig og rolig entre, der rummer plads til opbevaring, er funktionelle og stilrene møbler et godt valg. Entremøbler fra FDB er et eksempel herpå, hvor god kvalitet fusioneres med et tidsløst design. Der er flere muligheder til både den lille og store entre, og særligt funktionalitet er i fokus her. Ved eksempelvis at anskaffe sig en bænk med plads til opbevaring, er der både mulighed for at gemme huer og vanter væk, samtidig med, at man også kan sætte sig og binde skoene. Et stilrent udtryk i træ af god kvalitet holder i mange år, og giver et flot indtryk, når man træder ind i entreen.

Indret med spejle

Spejle er en god hjælp til at give et indtryk af rumlighed i entreen. Uanset om det er en lille eller stor entre kan spejle være med til at forstørre rummet, og dermed undgå fornemmelsen af en trang og rodet entre. Ønsker du at bryde lidt med det klassiske er et rundt spejl eksempelvis en god mulighed for det.

Hold det enkelt

Det er en god idé at holde entreen enkel med få og stilrene møbler. Ved eksempelvis at have lukket opbevaring, fremstår det overskueligt og du kan hurtigt få ryddet op til gæsterne kommer. Dermed skaber du let en flot og nydelig entre, der er nem at holde.