Gør din bolig skøn i det nye år 

Et nyt år nærmer sig, og du drømmer om at få bolig frisket op udvendigt. Det er derfor også et godt tidspunkt at lægge planer for dette, da januarudsalg står for døren. Sørg for, at du får lagt en god plan og et godt budget for dine renoveringsplaner, så din plan ikke løber løbsk. Du kan læse med her, hvor du får nogle tips til, hvad du skal sætte i stand. 

Få fikset din indkørsel eller terrasse, så den er flot 

Du kan overveje om, du måske skal have lagt nye fliser i din indkørsel også? Er de gamle fliser helt slidte og ødelagte? I så fald kan du køb soldaterfliser hos LITHOS. Hvad er en soldaterflise, tænker du? Det er en såmænd en større flise, som kan bruges til indkørslen, indgangspartier eller sågar terrassen. Der findes flere forskellige typer af soldaterfliser, men særligt 60 X 90 er populær, da den er nem at lægge. Hvis du lægger store fliser, kommer et stort areal til at syne mindre og mere intimt, hvilket kan være fordelagtigt særligt på terrassen. 

Få fikset dit gamle plankeværk også 

Til din indkørsel hører sig ofte et plankeværk eller et stakit. Disse kan muligvis også trænge til at blive frisket op? Hvis de er fyldt med alger, er det en god idé at få dem væk med vand, en hård børste og noget algefjerner. Du kan med fordel også få fjernet alger på dine mure eller tag, når du er i gang, så det hele ser godt ud.

Derudover kan du med fordel også udsmykke din indkørsel med træer, buske eller potteplanter, så din indkørsel bliver mere levende og tiltalende. I den forbindelse kan det være en god idé at vælge nogle planter eller træer, som kan stå ude hele året, så du ikke skal omplante hele tiden.