Guide: Sådan kan du finde inspiration til nye møbler

Er du på udkig efter nye møbler til boligen? Sommetider kan det være rart at få nye møbler, idet det giver et nyt pust til indretningen. Hvis du mangler inspiration til nye møbler, kan du læse nærmere her om forskellige måder til at søge inspiration.

Få inspiration ved at kigge i et magasin

Hvis du føler, at du mangler inspiration til dit valg af møbel, så kan du med fordel kigge i et boligmagasin. Her vil du finde et bredt udvalg af møbler, såsom et dansk design sofabord, spisebord eller en loungestol. Afhængigt af din indretningsstil, kan du kigge i forskellige magasiner. Der er nemlig forskel på magasiners stil, idet nogle er mere minimalistiske, nordiske eller vintage i stilen. Find et magasin, som matcher din indretningsstil.

Tag ud og besøg en boligforhandler

Mangler du inspiration, kan du altid besøge en boligbutik. Du kan nemlig sagtens gå og kigge uden at købe et møbel, hvilket er en god måde at få inspiration på. Ofte har disse butikker nemlig en del udstillingsrum, som ligner et reelt soveværelse, en stue eller spisestuen. På den måde kan du lade dig inspirere og se, hvordan forretningen har kombineret og indrettet forskellige møbler, for eksempel en farvet sofa, et dansk design sofabord og en lampe.

Søg inspiration gennem dine sociale medier

En tredje mulighed til at finde inspiration er ved brug af sociale medier. Her er sociale medier, som Pinterest og Instagram, brugbart at anvende, idet du kan søge på hashtags eller konkrete ord. Der findes rigtig mange profiler, som udelukkende poster billeder og videoer af boliginteriør og indretning. Du kan for eksempel søge på ’dansk design sofabord’, og så vil der komme forskellige billeder frem af sofaborde, som du kan blive inspireret af. En smart funktion er, at du endda kan gemme billederne eller opslagene, så du nemt kan finde dem.