Hvordan skaber du den gode entre? 

Vi kender det alle sammen. Du kommer hjem fra en stresset dag på arbejde, og har hånden fyldt med indkøbsposer. Du låser døren op, og børnenes sko er kastet rundt, som om det var håndgranater, mens jakkerne er faldet ned fra knagerne. Uoverskueligt, tænker du med garanti. En vellykket og velorganiseret entre er vigtig i en travl hverdag, hvor praktikken spiller en afgørende rolle. 

Opbevaring 

Opbevaring er selvfølgelig vigtig i en entre. Det er netop her skoene, vinterjakkerne, måske en taske eller andet overtøj skal kunne være. Du kan få implementeret opbevaring på mange forskellige måder. Helt essentielt kan du eksempelvis investere i skoopbevaring. Entreen flyder ofte med et bjerg af sko, og derfor er er en optimal skoopbevaring ideel, hvis du synes, at din entre trænger til et lille boost. 

Kreative løsninger 

Du kender sikkert det med, at du altid smider nøglerne væk, når du kommer hjem. Du havde hænderne fulde, og bilnøglerne blev lige lagt hvorhenne? Det er den klassiske hverdagssituation. Sørg derfor, at entreen har en lille hylde, kasse eller noget andet, som gør det nemt for dig at gøre plads til dine bilnøgler. 

Det kan oftest også være genialt at anskaffe sig flere skabe, som har en lukket opbevaringsmulighed. På den måde skal du ikke tænke på om vanterne, jakkerne eller paraplyen ligger i entreen og roder. Her kan du med fordel bruge højden, hvis du eksempelvis har en lille entre. Du kan altså anskaffe dig et højt skab, og på den måde kompensere for, at din entre ikke er specielt dyb. 

Hvis din entre på nuværende tidspunkt er lille, og måske føles en smule klemt, så kan du med fordel også anskaffe dig et spejl. På den måde så kan rummet virke større end tilfældet. Der er altså mange gode ideer til hvordan du skaber den ideelle entre.