Indret dit hjem med store spejle

Der er mange af os, der i dag foretrækker store, lyse og luftige rum. Her skal der være plads til at leve og et rum til at nyde den frihed, vi alle ynder. Højt til loftet og store flader er derfor i dag populære i de moderne hjem.

Dog bør der i sådanne sarte rum også skabes noget personligt, et kunstnerisk islæt og noget, der kan give en stemning. Det kan for eksempel være en stemning af luksus og velvære, hvorfor miljøet i hjemmets straks vil syes mere rart, indbydende og behageligt.

En helt speciel kunstnerisk og æstetisk stemning

Og hvis det er noget, du netop gerne vil opnå i dit hjem, så kan det være, at du bør indrette dig med store spejle. Spejle er nemlig ikke længere blot noget, vi hænger op i vores hjem, fordi de er praktiske. De har stadig en praktisk funktion, men langt hen ad vejen kan de også bruges i vores hjem som udsmykning.

Derfor er det i dag også muligt at investere i store spejle i alverdens størrelser, former, farver og i forskellige former for smukke rammer. Der findes således en model til ethvert hjem, uanset den stil, som du har valgt at føre.

Leg med de spejlende overflader

Spejle skaber straks noget kunstnerisk i et hjem. Du kan derfor også lege med spejle andre steder i din indretning. Det kan for eksempel være som bordplade på sofabordet, en skål eller andet pynt.

De blanke overflader og det spejlende udtryk giver en større rumfornemmelse. Og i et i forvejen stort rum vil det således give en fornemmelse af storhed. Fladen snyder vores øje og skaber en illusion, og derfor er det særligt brugbart at indrette med spejle i mindre rum også, idet sådanne små rum straks vil synes større, når et stort spejl er sat op.