Find de rette pallereoler til dit lager!

Der findes faktisk et rigtigt bredt udvalg af typer af reoler, som kan rumme euro-paller, og derfor står du måske ikke med de optimale løsninger til din lagerhal lige nu! I denne artikel bliver du måske lidt klogere på, hvilke andre palleløsninger der findes, som vil effektivisere dit lager.

Find de rette pallereoler hos Mas Høvik

Du kan kigge på et stort udvalg af læsninger hos Mas Høvik. Her kan du blive endnu klogere på, hvilke løsninger der findes, og hvilke der egner sig bedst til dine opbevaringsbehov. Men vil du gerne kende til de forskellige typer af pallereoler inden, så læs med her:

Dybdereoler: Dybdereoler er designet til at opbevare paller i to eller flere dybe rækker. Dybde-reoler kan øge lagerkapaciteten, da de udnytter pladsen mere effektivt, men de kræver gaffeltruck med specielle gafler til at håndtere pallerne i dybden. De egner sig godt til lagring af større mængder af samme produkt.

Driv-in-reoler: Det har intet med fastfood at gøre. Denne type af reoler har dette navn, fordi de tillader en gaffeltruck at køre direkte ind i reolsystemet. Drive-in-reoler har en enkelt indgang og udgang, og der kan opbevares en stor mængde af paller, da der ikke er behov for gangarealer mellem hylderne. De er velegnede til store partier af samme produkt, hvor det er ligegyldigt, hvilken palle der kommer først ud igen.

Mobile reoler

Hvis du leder efter reoler, hvor det er muligt at flytte hele sektioner af reoler sidelæns, skal du have fat i mobilreoler. Dette system maksimerer brugen af gulvpladsen, da det kun kræver én køregang. Mobilreoler er velegnede til lagre med begrænset plads og kræver normalt elektrisk eller mekanisk bevægelse.

Sidst men ikke mindst er der skydereolen. Her kan hylder kan glide fra side til side for at give adgang til pallerne. Således bliver behovet for gangarealer mellem hylderne elimineret!