Guiden til isolering i dit ældre hus

Hvis du har et ældre hus, er der forskellige ting, som du skal være opmærksom på. Det er for eksempel noget som isoleringen i hjemmet – i ældre huse er denne nemlig ofte mangelfuld, og dette kan gøre, at du ender med at sidde med en høj varmeregning. For at undgå dette, skal du haveefterisoleret huset.

Loftisolering

Når det kommer til ældre huse, ser man ofte, at loftisoleringen er mangelfuld. Det er derfor vigtigt, at der gøres noget ved dette problem. I første omgang kan det dog være en god ide at få et uforpligtende isoleringstjek af dit hjem, så du faktisk kan finde ud af, hvordan det står til. Her vil en konsulent komme og tjekke isolering af huset, og vurdere, om der for eksempel er brug for efterisolering på loftet.

Denne ekspert vil kunne fortælle dig om, hvad der faktisk er brug for af isolering, samt isolering tykkelse og lignende, som er godt at vide. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt isoleringen i dit ældre hus er dårlig, er det altså derfor en god mulighed at bestille et isoleringstjek.

Spar penge på din varmeregning

Det kan sommetider være dyrt at varme ældre huse op, og dette skyldes i mange tilfælde, at isoleringen simpelthen bare ikke er helt i orden. Hvis du gerne vil spare lidt penge på din varmeregning, kan en bedre isolering af huset altså derfor være en god mulighed.

I og med, at varmen søger opad, er det derfor rigtigt vigtigt med en god loftisolering. Dette er noget, som mange ældre huse ikke har – derfor er det altså også en god ide at undersøge loftisolering, for at spare mest mulig penge på din varmeregning, så varmen ikke blot siver ud. Dette er altså guiden til isolering af dit ældre hus.