Simple og sjove måder at spice din fest op

Temperaturerne stiger, og sommervarmen blæser ind over Danmark. Med sommeren følger en masse fester i alle størrelser. Om vi fejrer studenterne, de nygifte, fødselsdagen eller en barnedåb, så følger der som regel en fest med. Vi gør os umage for at alt spiller, så folk får en god og mindeværdig dag. Men festen kan hurtigt glide ind i mængden, hvis der ikke sker noget, som folk husker festen for. Heldigvis behøver man ikke genopfinde den dybe tallerken, og derfor er der her et par simple råd til, hvor nemt man kan få folk til at huske en fest.

Det handler om de små detaljer

En ting man kan gøre, som kræver hverken tid eller mange penge, er at investere i de små ekstra ting, der ikke er til andre fester. Et bud kunne f.eks. være at rulle en tæppeløber ud, som gæsterne kan gå langs, når de ankommer til festen. Det klassiske og sikre valg vil være at vælge en rød løber, men hvis temaet passer til, at tæppeløberen er i en anden farve, så prøv gerne det. Med noget så simpelt som en tæppeløber husker gæsterne festen meget bedre, fordi det var festen med den røde løber. De findes også i flere forskellige længder, vælg selv hvilken der passer til din fest.

Man bliver aldrig for gammel til festlege

Hvis man ønsker at lægge lidt flere kræfter i projektet, kan man planlægge et festligt indslag for sine gæster. Et indslag der næsten aldrig fejler er at afholde en quiz, temaet og indholdet kan variere fra selskab til selskab, men det vigtigste er, at man inddrager alle sine gæster, og her er en quiz det oplagte valg. Hvis man har en højtaler til rådighed, så er en musikquiz som regel et sikkert hit, og hvis man har gæster i alle aldre, har man også mulighed for at indrette quizzen efter, at alle kan byde ind på forskellige tidspunkter.

Levende musik til den intime fest

For at blive ved musikken, så er der også mulighed for at booke levende musik til sin fest. Her er det også muligt at variere, hvad det indebærer fra fest til fest. Ønsker du den helt store fest med dans på bordene til den lyse morgen, så er det bare om at finde et band, der kan sætte gang i selv de sløveste gæster. Men hvis du derimod ønsker en mere intim oplevelse, så find en sanger og muligvis en guitarist, som skaber en hyggelig og afslappet stemning. Lige meget hvad vil det være noget dine gæster vil huske aftenen for.

Husk det er din fest

Rød løber, quiz eller band. Selvom det alt sammen skaber stemning, så er det vigtigt, at du har dig selv med i det. Det er din fest, og du skal også være bekvem ved arrangementet. Så mærk efter i din mave, hvad du ønsker din fest skal huskes for, om det så er en lang rød løber, en morsom musikquiz du selv har lavet eller noget helt tredje.