Står du på spidsen af en ny opfindelse?

Hvis du står på spidsen til en ny opfindelse, kan vi andre kun gisne om, hvad det kan være. Måske er det et produkt, der kan være til hjælp i lægebranchen eller en ny gadget til lærere? Det er umuligt at vide, hvad det er for en opfindelse, du har i ærmet. Om end det er et produkt der kan hjælpe andre i deres dagligdag og erhverv, eller om det er et skørt produkt du har opfundet, bare fordi det er sjovt, er egentlig underordnet. Din opfindelse skal da prøves af!


Før din opfindelse ud
i livet

Du skal tro på, at din opfindelse kan gøre sig brugbar ude i livet. Det er første skridt til, at det sker. Der er selvfølgelig nogle skridt på vejen til, at det bliver til virkelighed, men det er skridt, du kan starte med at tage i lige nu.

 

Få lavet en prototype

Når du har tegnet dit design på din opfindelse enten i hånden eller elektronisk, er det næste skridt at få lavet en prototype. Du må forberede dig på, at du kommer til at få lavet en del prototyper, indtil du har det færdige resultat. Det kan være, at du skal have designet et batteri til dit produkt eller et batteri til erhverv, for at din opfindelse virker optimalt. Det er sådan noget, du finder ud af, når du får lavet en prototype.

Det kan også være, at du først ved om dit produkt reelt virker og kan gøre en forskel, når det har været brugt i noget tid. På den måde kan man sige, at det er som at sende et eksperiment ud i verden.

Det er vigtigt, at du udlever dine opfindelser, for man ved aldrig, hvad det kan gøre af forskel.