Trænger dit hjem til lidt grønt? – Læs med her

Planter er en unik måde at bringe naturen ind i dit hjem på. Planter er samtidig også med, til at give din bolig nyt liv. Du kan sætte planter i alle rum, i dit hjem. Det kan også sagtens være blomster. Uanset hvilken indretningsstil du går efter, kan planter og blomster sagtens inkorporeres. Det kan være en god ide at starte med at søge på nettet. Du kan for eksempel søge på ophæng til planter, hvis det er det, du ønsker. Hvis du ikke lige ved hvor du skal begynde, kommer der her at par tips til indretning med planter og blomster.

Hvordan indretter man et rum med planter eller blomster?

Som sagt passer planter ind i alle rum, i din bolig. I stue kan du sætte en større plante i en fin potteskjuler, for at skabe liv i rummet. Hvis du har vindueskarme i stuen, kan du også de, sætte planter i potteskjulere eller blomster i vaser. I soveværelset kan du bruge ophæng til planter, hvor du kan hænge planter, i et hjørne af loftet. Derved tager det ikke for meget plads, men der kommer alligevel lidt grønt ind i rummet. På badeværelset kan man også have planter. Det kan være nogle mindre potteskjulere eller små vaser med blomster i, hvis man ikke har så meget plads. Hvis du ikke er den bedste til at passe på planter eller blomster, kan du sagtens bruge tørrede blomster eller kunstige planter.

Vaser og potteskjulere i alle afskygninger findes online

Nettet er stedet, hvor du finder potteskjulere og vaser, i mange forskellige modeller og farver. Mulighederne er nærmest endeløse. På nettet kan du også få ophæng til planter, krukker, plantestandere- og holdere. Så du kan sagtens finde noget, der falder i din smag og som du kan bruge til indretningen i din bolig.