Sådan skaber du hygge på terrassen

Når der endelig er godt vejr i Danmark, så er en hyggelig terrasse altid et kæmpe hit hos danskerne. Det er her, hvor man kan nyde et lille glas vin og spille et kortspil imens man snakker om de gode gamle stunder. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du skal indrette dit hygge-spot. Alt efter hvor meget plads du har at gøre med, så er det kun få ting det kræver, for at skabe en god stemning. Det kan være et par tæpper, behagelige hynder, puder og nogle grønne planter. Det er især planterne, der kan gøre det ekstra fint, da det tilfører noget liv. Derudover, for at kunne holde varmen bedre, vil det være en god løsning med en kulfilter terrassevarmer.

Hyggekrogen

Hvis du har ekstra plads og ikke blot bare har en lille altan, så er du heldig med at kunne udnytte den plads til at lave en rigtig fin hyggekrog. Her kan der skabes en varm stemning ved at lave noget dekorativt udendørs belysning. Det kan eksempelvis være nogle lanterner eller lyskæder, som i den grad vil skabe en masse liv. En anden mulighed kan også være at investere i et loungesæt, hvor men nemt lige kan smide benene op efter en lang dag. Forestil dig, at det er en varm sommerdag, og du lige har et lille glas vin ved hånden, imens du læser en god bog under solens stråler.

Alternative løsninger

Hvis man har et mindre område at gøre med, og stadig gerne vil skabe hygge, så er træpaller en god løsning. De kan pyntes med nogle hynder og det fylder ikke nær så meget. Et par træpaller og nogle planter gør rigtig meget, og det er bare med at finde den kreative side frem. Det behøver ikke at være alt for dyrt, du kan sagtens finde billigere løsninger.